Babyberry

Végre végre magyar tervezők, akik babaszoba termékekben gondolkodnak!

Már sokan írtak a Babyberryről, de mindenképpen érdemesnek tartom én is, mert egyrészt szuper termékeik vannak, másrészt saját tapasztalatom is van, ugyanis a CityLife pelenkázó neszesszert régóta használjuk, és nagyon bevált. Azért is közel áll a márka a szívemhez, mert Katona Eszter, a Babyberry tulajdonosa szintén a terhessége, illetve kislánya megszületése után vágott bele valami egészen új szakmába, illetve a babavárás alatt szembesült azzal, hogy az iszonyatosan nagy számú babatermék ellenére mégis van piaci rés még itt is, hiszen egy stílusos, egymáshoz mindenben illő babaszobát berendezni, nem is biztos, hogy olyan egyszerű.

Három kollekció közül válogathatunk, City Life, I love books, és So Gold, az utóbbi kettő inkább kislányoknak való, de ha babalátogatós ajándékon töri valaki a fejét, biztosan talál valamit, hiszen a kollekció darabjai elérhető áron kiterjednek a függöny elkötőtől a hálózsákon, párnákon keresztül a rácsvédőkig, textil tárolóig, hímzett textil pelenkáig, és ajándékutalvány is kapható.

Neszesszer_07

City Life kollekció neszesszer

Halozsak_13

City Life hálózsák

Lampa_09

City Life lámpa

babyberry_i love books_gomblampa_3

I love books gömblámpák

Takaro_15    

I love books takarók

Textilpelenka_02

I love books textilpelenkák

Takaro_24

So Gold takarók

Matracvedo_12

So Gold matracvédő

A textilek tervezésében Hegedűs Zsanett (AIAIÉ) tervező segédkezett, a limitált kiadású lámpák elkészítésében Franta Ági tárgytervező működött közre. Nekem a Babyberry logoja és grafikai világa is nagyon tetszetős, ez pedig Balázs Éva grafikusnak köszönhető, aki a falmatricák és textilek mesefiguráit is készítette.

Ráadásként pedig Eszter nagyon kedvesen működött közre a rendelés alatt, és a hírlevelek is kifejezetten hasznosak.

Képek forrása és webshop: itt

Facebookpinterest

Vélemény, hozzászólás?